EVENTS

Onvergetelijke events.

Pro & Co organiseert voor jullie de beste events voor promotie doel einden. Een opening van een zaak, een feest met betrekking tot de onthulling van een gloednieuw product. Pro & Co zorgt ervoor dat de organisatie van uw project vlekkeloos loopt en dat uw wens het doel glansrijk behaalt. 

Promotie&Zo

Een unieke kijk op een nieuw product! Wij organiseren voor jullie onvergetelijke lanceringen waarbij jullie nieuwste aanwinst op een unieke manier wordt gepresenteerd aan de buitenwereld,  collega’s op businesspartners. 

Opening&Zo

Is de grote dag eindelijk aangebroken en willen jullie alleen maar Shinen. Pro&Co maakt het mogelijk. Wij organiseren jullie opening alsof de zon alleen maar bezig is met jullie dag te verlichten. Het wordt top!

Andere evenementen&zo ?!

Hulp nodig bij andere evenementen? De krapte in de evenementen branche is natuurlijk ook hier bekend. Pro & Co springt graag bij en waar nodig hulp en ondersteuning te bieden. 

Groepsuitjes&Zo

Is het weer die tijd van het jaar en moet u een bedrijfsuitje organiseren, familiedag regelen of een unieke vrijgezellenfeest in elkaar zetten. Het zusterbedrijf van Pro & Co, ‘Uitjes Fabriek’, helpt jullie graag. 

Contact

Hallo@proandco.nl